Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: December 21, 2017

PROMOVIMI I LIBRIT “ NJË PLANET ME POEZI”

1

Nxënësja e shkollës sonë, Marena Kajtazi promovoi librin e parë me poezi “Një planet me poezi”.  Promovimi u realizua së bashku me shokët dhe shoqët e klasës së pestë. Redaktori i librit, z. Veli Veliu dhe shkrimtari për fëmijë dhe të rritur, z. Ymer Berbati, folën për krijimet e bukura dhe me vlerë që ka shkruar autorja jonë.  Urojmë që ... Read More »