Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: December 19, 2017

Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur!

N5

Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur! – Ishte edhe qëllimi i vizitës së stomatologes  Mevlyde Limani, halla e nxënësit Platon Limani. Doktoresha Mevlyde,  ligjëroi dhe praktikoi në klasë instruksione rreth mirëmbajtjes së  dhëmbëve, biseda rreth konsumimit të ushqimeve të shëndetshme,  gjithashtu, ajo u dha informacione se si duhet bërë kujdes maksimal nxënësit për të pasur dhëmbë të shëndoshë e të ... Read More »