Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: November 23, 2017

NJOFTIM

Programi festiv për 28 Nëntorin Mbahet të hënën, më 27. 11. 2017, në Hapësirën për Shumë Qëllime dhe fillon në orën 11. 00 Pikat e programit dhe aktivitetet   11:00 – 11. 10: Pika muzikore   11:15 – 11. 30: Dokumentari i realizuar nga nxënësit për familjen Jashari   11:30 – 12. 00: Pika muzikore   12:00 – 12.30: Koktej ... Read More »

We are all pieces of the same puzzle

Një ndër aktivitetet e javës së projekteve ishte edhe vizita e nxënësve bashkë me mësimdhënësen e Sociologjisë në OJQ “PEN” në Prishtinë, ku nxënësit u informuan më shumë lidhur me misionin, veprimtarinë dhe akivitetet që realizon PEN-i si dhe u informuan për projektet e mëparshm dhe ato aktuale. Koordinatori i PEN me këtë rast tergoi se synimi i PEN-it është të fuqizojë ... Read More »

Video workshop në gjuhën gjermane

Në kuadër të projektit PASCH, nxënësit e Shkollës sonë, së bashku me the Erfindenker realizuan një video workshop në gjuhën gjermane. Ata patën mundësinë të përgatisin skenare të cilat pastaj i jetësuan në skenë. Falenderojmë thë Erfindenker për ndihmën e dhënë në realizimin e projektit. Read More »