Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: November 13, 2017

MËSIMI I BAZUAR NË PROJKETE – PUNË E KËNAQËSI

20

Mësimi i Bazuar në Projekte nisi sot në shkollën tonë dhe do të vazhdojë deri të premten, më 17 nëntor. Nxënësit e klasave të gjashta deri në të dymbëdhjetën janë të ndarë në 12 projekte me tema të ndryshme. Ndërkaq nxënësit e klasave I – V do të fillojnë të mërkurën. Qëllimi i organizimit të gjithë kësaj është që fëmijët, ... Read More »

Prezantim nga prindi i klasës IV-2 për Japoninë – Nippon

2

Informata të shumta dhe të rëndësishme për Japoninë solli në klasën tonë prindi i klasës znj. Ermira Hatipi, e veshur me kimono dhe detaje të tjera të veshjes tradicionale japoneze, të cilat mahnitën nxënësit. Ishulli i Japonisë gjendet në kontinentin e Azisë. Japonezët e quajnë Nippon, që do të thotë Origjina e Diellit, dhe për kryeqytet ka Tokyo-n. Monedha e ... Read More »