Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: November 8, 2017

Vizita e gjyshit në klasë

2

Familja dhe anëtarët e saj janë gjithmonë të mirëseardhur. Prania e tyre në klasë na e zbukuron dhe e pasuron klasën. Kështu gjyshi i shoqes së klasës V/1- Linës, Z. Feti Mehdiu pasuroi klasën me praninë e tij. Nuk ishte thjesht prania e tij që pasuroi klasën, por  fjalët e tij të mëdha për librin, jetën dhe veprimtarinë e tij, ... Read More »