Wednesday, 28 October, 2020

Daily Archives: November 2, 2017

Vizitë në Swiss Education Group

p2

Të ftuar nga Swiss Education Group, Shkolla mori pjesë në Samitin Ndërkombëtar të Kolexheve të mbajtur në Montreux, Zvicër. Shkollat e Swiss Education Group janë kolexhe private në të cilat studiohet dhe praktikohet industria e mikpritjes dhe menaxhimi. Aty patëm rastin ta takojmë edhe të diplomuarin e vitit shkollor 2016/17 në Shkollën tonë, Jon Latifi, i cili këtë vit ka ... Read More »