Wednesday, 15 July, 2020

Daily Archives: October 20, 2017

Gjykatësi na rrëfen për gjykatën

2

Gjykata dhe funksioni i saj Në kuadër të projekteve modulare “Familja mes nesh”, u mbajt një ligjëratë me  interes për nxënësit e klasës V/1. Babai i Leas, z. Driton Muharremi,  me profesion jurist dhe me përvojën shumëvjeçare të gjykatësit, mbajti një ligjëratë shumë të rëndësishme për Gjykatën dhe funksionin e saj. Fëmijët ishin shumë kureshtarë për temën e shtjelluar, andaj ... Read More »