Wednesday, 15 July, 2020

Daily Archives: October 4, 2017

Në klasë me gjyshen, studiuesen e paepur të Gjuhës shqipe

Në klasë me gjyshen, studiuesen e paepur të Gjuhës shqipe

“Hap një libër, hap një botë!” Rina, shoqja jonë e klasës përherë është e hareshme, por sot vërehej një gëzim i shtuar në fytyrën e saj. Mysafirja e klasës ishte, pikërisht gëzimi i Rinës. Ardhja e gjyshes dhe studiueses së paepur të gjuhës shqipe, studiueses, që tashmë ka bërë 40 vjet punë në Institutin Albanologjik të Prishtinës, znj. Shefkije Islamaj, ... Read More »