Monday, 1 June, 2020

Daily Archives: September 29, 2017

Vlerat arkeologjike, vlera që duhen trashëguar

a5

Shpella e Gadimes, Kalaja e Artanës dhe Parku Arkeologjik Ulpiana  ishin pikat e ndalesës sonë sot me nxënësit e klasave të shtata dhe të gjashta. Kjo vizitë me karakter mësimor është planifikuar nga mësimdhënësja e Gjeografisë, znj. Zymryte Avdiu dhe znj. Alketa Hasani, mësimdhënëse e Historisë, me qëllim që nxënësit të shohin e të njohin për së afërmi vlerat tona ... Read More »