Wednesday, 3 June, 2020

Daily Archives: May 26, 2017

Ekskursioni në Shqipëri, me klasat e pesta

IMG_6170

Në kuadër të shumë aktiviteteve shkollore, klasat e  pesta ishin në ekskursion treditor në Shqipëri. Gjatë ekskursionit u realizuan vizita dhe aktivitete të ndryshme. Në ditën e parë të ekskursionit, u bë nisja për në Shqipëri, dhe ndalesa për vizitë në Shkodër. Aty, u vizitua Kalaja e Rozafatit dhe Muzeu i  Kalasë e pastaj rruga u vazhdua për në Durrës ... Read More »