Friday, 4 December, 2020

Monthly Archives: June 2016

Japim një dhuratë – dhurojmë një buzëqeshje

3

Ishte një ndjenjë  e veçantë të shohësh nxënësit e shkollës “Azemi e Salihu” – Dabishevc se si ishin rreshtuar për ti pritur moshatarët e tyre. Nxënësit e klasave të katërta të shkollës sonë  të udhëhequr nga ndjenja e humanitetit dhe solidaritetit u përcaktuan që ta realizojnë një projekt me qëllim bamirësie.  Ata sollën nga një dhuratë për moshatarët  e tyre. ... Read More »

Vizitë në qytetin e Vushtrrisë dhe në Trepçë

IMG_4321

Nxënësit e shkollës sonë bashkë me mësimdhënësen e gjeografisë, Zymryte Avdiu dhe me atë të historisë, Alketa Hasani, realizuan vizitë me karakter mësimor në qytetin antik të Vushtrrisë dhe në Muzeun e Mineraleve në Trepcë të Mitrovicës. Daljet e tilla në mënyrë të organizuar për nxënësit janë gjithnjë me interes, mirëpo kjo e sotmja  ishte vërtet frymëzuese. Në qytetin e ... Read More »

1 Qershori- Dita ndërkombëtare e fëmijëve

6

Çdo ditë që kalohet me fëmijë është e bekuar! Fëmijët janë ata që i japin vlerë çdo gjëje në jetë. Ata  janë e ardhmja e vendit. Për ditën ndërkombëtare të fëmijëve, sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” kjo ditë u festua më gëzim dhe plot entuziazëm.  Ata shkruan, vizatuan, ngjyrosën të drejtat e fëmijëve. E drejtë e fëmijëve është të ... Read More »