Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: May 16, 2016

Mësojmë përmes vizitës për prodhuesit dhe konsumatorët

Vizitë e klasave të katërta në fabrikën e drurit “Lesna” A është e lehtë të jesh prodhues i mirë? A është e lehtë të gjesh konsumatorë? Për këto dy pyetje kureshtja jonë vloi derisa udhëheqësit e fabrikës së drurit “Lesna” na dhanë përgjigje dhe na informuan në hollësi edhe për mënyrën se si ata e përgatisin planin dhe e realizojnë ... Read More »