Thursday, 21 January, 2021

Monthly Archives: January 2016

Të rinjtë, edukimi dhe media

IMG_9302

Jo gjithherë  projektet prezantohen  njëjtë. Kësaj here, në lëndën e Gjuhës Shqipe pas  një javë  pune , prezantimi u realizua ne praninë e medieve. Nxënësit e drejtimit shoqëror të  klasës X/2 në orën e Gjuhës shqipe në njërin nga debatet e zhvilluara në klasë me temën :’’A më mirë me qenë i famshëm apo i pavdekshëm?”,iu lindi ideja  për televizorin ... Read More »

Veshjet-udhëtimi i tyre në kohë, nga tradicionalja në moderne

Të gjithë ne kemi një stil unik që na dallon nga të tjerët. Mënyra e veshjes tonë dallonë nga paraardhësit tanë. Në kohët e mëhershme njerëzit nuk kanë pasur kushte të mira ekonomike, dhe është dashur të vishen me lëkurë të kafshëve. Por me zhvillimin njerëzorë edhe kushtet kanë filluar të përmirësohen, bashkë me kushte edhe veshja e njeriut ka ... Read More »

Sukses i shkëlqyeshëm i nxënësve në testin e ECDL-it

IMG_6928

Tashmë shkolla “Mileniumi i Tretë” po e dëshmon vetën si qendër e licencuar testuese e Programit ECDL. Në kuadër të planprogramit të Informatikës për shkollën e mesme, konkretisht  në programin ECDL, tashmë një vit, nxënësit kanë filluar t’u nënshtrohen testeve sipas moduleve. Në modulin Bazat e TIK-ut, 94 % e nxënësve, të cilët i janë nënshtruar testit kanë kaluar me ... Read More »

Skënderbeu hero kombëtar

IMG_3294

Me rastin e 548 vjetorit të vdekjes së heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti-Skenderbeu, nxënësit e klasave të 7-ta, gjatë orës së Historisë kanë prezantur punime të ndryshme në power point, hamera dhe ese në nderim të jetës dhe veprës së këtij heroi.   Read More »

Njoftim

FullSizeRender

Departamenti i gjuhëve të huaja kërkon nxënës tutor të cilët do t’iu ndihmojnë nxënësve të klasave 1-5 për të përvetësuar më mirë gjuhën angleze dhe gjermane. Shikoni posterin më poshtë për më shumë informata. Read More »

Ligjeratë për veshjet

IMG_1922

Rrobat dhe mënyra se si ne vishemi ndryshojnë nga njeri-tjetri. Sot për këtë temë u diskutua së bashku me znj.Lumnie Behrami-Aliu dhe klasen II-2. Së bashku më fëmijët biseduan se rrobat tona duhet ti përshtaten stinës përkatëse, znj.Lumnie u tregoi cilat rroba janë më të përshtatshme për pranverë, verë, vjeshtë dhe dimër. Fëmijët gjithashtu patën rastin që në punë dore ... Read More »