Friday, 14 August, 2020

Daily Archives: October 26, 2015

JU DHE FUQIA E FJALËS

DSC_0515

Fushat e kurrikulës përbëjnë bazën për organizimin e procesit edukativo-arsimor në shkollë në nivele dhe shkallë përkatëse të kurrikulës. Gjuhët dhe komunikimi, një nga fushat e kurrikulës, sot u realizua në objektin e televizionit Klan Kosova. Nxënësit e klasave të dhjeta morën pjesë në një debat të organizuar me gazetarët e këtij televizioni. Kështu, nxënësit u sfiduan dhe sfiduan. E ... Read More »

Ligjëratë për profesionet

IMG_0268(3)

Për nxënësit e klasave të dyta ishte një ditë më e veçantë për arsye se patën rastin ta dëgjojnë një ligjëratë në lidhje me profesionet. Ligjëratën e mbajti prindja e klasës II-2 Shqipe Hebibi Coupet, e cila u foli nxënësve për punën që ajo bën në Kombet e Bashkuara. Znj. Shqipe me terme mjaft të përshtatshme për moshën e fëmijëve, ... Read More »