Wednesday, 3 June, 2020

Daily Archives: October 2, 2015

Dramatizimi i tregimit “Unë, gjyshi dhe shtëpia jonë mbi pemë”

9

Kreativitet dhe imagjinatë e pakursyer e klasave të treta për gjyshërit dhe përmbushje e një nga qëllimeve të mësimdhënies bashkëkohore Një tregim i bukur i zgjedhur nga mësueset tona, për personat më të dashur për ne, për personat, që na rrëfejnë përralla, na mësojnë për jetën dhe na ofrojnë dashurinë e pakursyer dhe të sinqertë. Lexuam tekstin me role, analizuam ... Read More »