Wednesday, 3 June, 2020

Monthly Archives: October 2015

DITËT E RINISË 2015

D1

Pjesëmarrja në aktivitetin sportiv (Street Ball) e organizuar nga komuna e Prishtinës në bashkëpunim me shoqatën e mësimdhënësve të edukatës fizike. Garues në këtë aktivitet sportiv ishin shkollat e mesme te komunës së Prishtinës. Ekipin e shkollës sonë e përfaqësuan nxënësit Dren Kllokoqi, Rinor Krasniqi, Gjin Puka, Rilind Ramushi dhe Engjëll Rodiqi të udhëhequr nga mësimdhënësi Astrit Kasapolli. Read More »

Dramatizimi i tregimit “Unë, gjyshi dhe shtëpia jonë mbi pemë”

9

Kreativitet dhe imagjinatë e pakursyer e klasave të treta për gjyshërit dhe përmbushje e një nga qëllimeve të mësimdhënies bashkëkohore Një tregim i bukur i zgjedhur nga mësueset tona, për personat më të dashur për ne, për personat, që na rrëfejnë përralla, na mësojnë për jetën dhe na ofrojnë dashurinë e pakursyer dhe të sinqertë. Lexuam tekstin me role, analizuam ... Read More »