Thursday, 21 January, 2021

Monthly Archives: September 2015

Shtypshkronja Digi Print mirëpret nxënësit e klasave të treta

1

Nxënësit mësojnë procesin e shtypjes së librave dhe materialeve tjera për shtypje Sa më shumë rritemi aq më shumë jemi kureshtarë dhe duam të mësojmë sa më shumë. Kësaj here nga mësimet e mësuara në klasë deshëm të dinim dhe të shihnim me sytë tanë se si shtypen librat, reklamat dhe materialet tjera për shtyp. Mësuam gjëra të reja, mësuam ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër, Ju njoftojmë se të premten, më 25. 09. 2015 nxënësit do të kthehen në shtëpi sipas orarit të mëposhtëm. Kjo do të ndodhë për nder të festës së Kurban Bajramit. Klasat Ora I-V 13.00   VI-XII 12.00   Njëherit, Shkolla ju uron festën të gjithë nxënësve dhe prindërve të besimit islam! Read More »

Informatë

Prindër të nderuar të klasës 6-12, Për shkak të specifikave të orarit të gjuhëve të huaja nuk do të mbahen këto orë deri javën tjetër, prandaj me keqardhje ju informojmë se edhe ketë javë mësimi perfundon në ora 14.00. Me respekt, Drejtoria e Shkolles “Mileniumi i Tretë” Read More »

Punëtoria “Përdorimi i veglave të TIK-ut gjatë mësimnxënies dhe mësimdhënies”

edi3

Më 05.10.2015 në shkollën tonë u mbajtë punëtoria ‘Përdorimi i veglave të TIK-ut gjatë mësimnxënies dhe mësimdhënies’ e cila u realizua si pjesë e trajnimit “TIK-u dhe Zhvillimi Pedagogjik” të organizuar nga Life Academy dhe SIDA (Suedi). Kjo punëtori kishte për qëllim ngritjen e kualitetit të mësimdhënies dhe mësimnxënies përmes integrimit të veglave pa pagesë të TIK-ut në procesin mësimor. ... Read More »

1 SHTATORI ERDHI!

DSC_0466

Qetësia që për disa javë kishte zënë vend në hapësirat e shkollës sonë, u thye sot. Shkolla “Mileniumi i Tretë” që prej orës 8:00 gëlonte me zërat gazmorë të nxënësve. Dukej më bukur se kurrë! Bukurinë më së shumti ia shtonin të vegjlit, ata që sot nisën një rrugë të gjatë… Sa bukur dukeshin! Kapur për duart e prindërve, disa ... Read More »