Sunday, 7 June, 2020

Daily Archives: June 16, 2015

Pastërtia, gjysma e shëndetit

pas3

Në kuadër të temës mujore Shëndeti, infermierja e shkollës znj. Fixhirije Shehu mbajti një ligjëratë për nxënësit e klasave të dyta. Ajo me shumë përkushtim u foli nxënësve për mbajtjen e higjienës personale si dhe kujdesin që duhet të kemi ndaj ushqimit, që e konsumojmë çdo ditë e posaçërisht gjatë ditëve të nxehta të verës. Ligjërata u bë edhe më ... Read More »