Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: March 2015

TË GJITHË NË NDIHMË TË MIRJETËS!

Lajmërojmë nxënësit e shkollës sonë për ta përkrahur Mirjeta Shalën e cila vuan nga sëmundja e leukemisë. Prandaj, ftojmë të gjithë nxënësit e shkollës që të kontribuojnë duke sjellë të holla dhe ushqime (ëmbëlsira, kifle, brumera të ndryshme etj.), të cilat më pas do te dërgohen për shitje në sheshin “Nënë Tereza” nga nxënësit e klasave te 12. Të gjitha ... Read More »

Aktivitetet në shkollën “Mileniumi i Tretë” realizohen edhe me prindër

f6

Në kuadër të temës “Konventa për të drejtat e fëmijëve” në lëndën edukatë qytetare, sot në shkollën “ Mileniumi i Tretë” janë realizuar aktivitete me nxënësit e klasës së VI nga prindi Veton Sylhasi. Falenderojmë prindin në fjalë për kontributin e dhënë. Aktivitetet e tilla të realizuara nga prindërit janë shumë atraktive dhe të mirëseardhura për nxënësit tanë. Read More »

Kuizi i Shkencave, aktivitet i sfidave dhe sukseseve

DSC_0064

Me emocione, që vështirë të fshihen, nxënësit fitues dhe përfaqësues klasash po përgatiteshin për garën finale në kuizin e Shkencave në lëndët Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Informatikë. Gara doli të jetë shumë interesante dhe sfiduese për nxënësit, të cilët garuan denjësisht dhe shfaqën dijet e tyre në këto lëndë. Nxënësit fitues morën medalje dhe certifikata për arritjet e tyre, ... Read More »

Ekspozitë për festat e Marsit

7marsi2

Jo gjithherë manifestimet për festa festohen njëjtë. Kësaj here, mësimdhënësit e Gjuhës Shqipe dhe mësuesit e klasave të ulëta, për dy ditë me radhë, në orët e Gjuhës Shqipe, kërkuan nga nxënësit që të shkruajnë ese dhe poezi të ilustruara për festat e Marsit. Nxënësit, me shumë vullnet e dëshirë shfaqën kreativitetin e tyre dhe shpërfaqën shpirtin e tyre artistik ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Ju njoftojmë se për nder të festës së 7 Marsit, sot nxënësit e klasave VI –XII e përfundojnë mësimin në ora 11.30, ndërsa nxënësit e klasave I-V e përfundojnë mësimin në ora 12.30. Të gjithë mësimdhënësve Shkolla ua uron Festën e Mësuesit! Read More »

Konkursi i Fotografisë

konkursi

Ky projekt kulturor synon të nxjerrë në pah fotografë të rinj të shkollës sonë dhe të përurojë fotografinë si formë e shprehjes së artit bashkëkohor. Ftojmë nxënësit të konkurrojnë me fotografi personale. Konkursi do të jetë i hapur deri në fund të marsit. Më pas do të shpallen tre fotografët më të mirë të shkollës “Mileniumi i Tretë”. Fotografitë mund ... Read More »

Dhurata për Shtëpinë e Pleqëve

2

Në kuadër të temës mujore” Përrallat e gjyshërve”, si përmbyllje klasat e dyta vizituan Shtëpinë e Pleqëve në Prishtinë. Nxënësit së bashku me prindërit e tyre kishin përgatitur dhurata të ndryshme për banorët që jetojnë aty. Dikush me veshje të ndryshme, dikush me mbathje, tjetri me mjete higjienike, e dikush me lojëra të ndryshme i gëzuan 82 pleqë që jetojnë ... Read More »