Saturday, 23 January, 2021

Monthly Archives: June 2014

Të nderuar prindër të nxënësve të klasës 1-8,

Njoftim

Ju informojmë se ditën e enjte më 19 qershor 2014 përfundon viti shkollor 2013/14 për klasat 1-8, si dhe po në këtë ditë orari i mësimit do të jetë i shkurtuar: për klasat 6-9 mësimi përfundon në ora 11.00 për klasat 1-5 mësimi perfundon në ora 12.00 Drejtoria e shkolles ju uron pushime të këndshme! Read More »

Me programin “yteach” shkenca bëhet e lehtë për të gjithë

fizike

Sot, në kohën e zhvillimit të teknologjisë, edhe mësimet në shkollë kapen më lehtë dhe më shpejt. Sidomos kur ke një platformë të tillë, si “yteach”, të cilën shkolla jonë për çdo vit e siguron. Ky program, i punuar për lëndët shkencore, si fizikë, kimi, biologji dhe nga ky vit edhe matematikë ndihmon që nxënësit, jo vetëm të mësojnë mësime ... Read More »