Friday, 4 December, 2020

Monthly Archives: March 2013

Reklamimi i bizneseve përmes rrjeteve sociale

social

Duke parë që tashmë rrjetet sociale luajnë një rol mjaftë të rëndësishëm, qoftë për përdorim personal apo edhe për reklamimin e bizneseve, në kuadër të lëndës së informatikës është zhvilluar projekti me emrin “Social Media”. Në këtë projekt të gjithë nxënësit kanë pasur si detyrë të mendojnë për hapjen e një biznesi dhe të zgjedhin dy deri në tri rrjete ... Read More »