Saturday, 23 January, 2021

Author Archives: gezimhyseni

Konkurs

Në bazë të nenit 2.18 të Statutit të Shkollës  “Mileniumi i Tretë”, drejtoresha e Shkollës shpall KONKURS për plotësimin e 3 vendeve të lira të punës Një koordinator/e për e-mësim me orar të plotë të punës. Një menaxher/e për marrëdhënie me publikun dhe për organizimin e ngjarjeve me orar të plotë të punës. Një arsimtar/e për TIK – Informatikë me ... Read More »

Mësimi përgatitor për Testin e Arritshmërisë

2.

Nga dje ka filluar mësimi përgatitor për testin e arritshmërisë. Shkolla “Mileniumi i Tretë” ka hapur dyert për nxënësit e klasave të nënta duke respektuar të gjitha masat mbrojtëse të rekomanduara nga IKSHP dhe Ministria e Shëndetësisë për mbrojtje nga virusi Covid-19. Në hyrje të shkollës gjithë stafit dhe nxënësve u matet temperatura, dezinfektojnë këpucët dhe duart. Në klasa ka ... Read More »

Shkolla “Mileniumi i Tretë” mirëpret e lumtur nxënësit e vet

6

Në prag të tremujorit të mësimdhënies online, larg bankave të shkollës, shoqërisë e mësimdhënësve nxënësit e klasave të nënta të hënën, më 8 qershor do të fillojnë përgatitjet për testin e arritshmërisë nën masat kundër COVID – 19. Sot, në të gjitha ambientet e shkollës u bënë përgatitjet për parandalim dhe mbrojtje nga Coronavirusi. Stafi teknik morën udhëzime të detajuara ... Read More »

Kuizi i Diturisë 2020

viber_image_2020-06-01_15-13-15

Në shënjim të 1 Qershorit, Ditës së Shkollës e që përkon me Ditën Ndërkombëtare të Fëmijëve, u realizua Kuizi i Diturisë me anë të platformës Kahoot, me nxënësit e klasave 6, 7 dhe 8. Entuziazmin ia shtuan kuizit edhe performancat instrumentale të nxënësve të klasave 4 dhe 5. Me thënien “Imagine With All Your Mind, Believe With All Your Heart, ... Read More »

1 Qershori – Dita e Shkollës “Mileniumi i Tretë” dhe Dita Ndërkombëtare e Fëmijëve.

Njoftim

Për nder të kësaj dite Shkolla organizon Kuizin tradicional të Diturisë për nxënësit e klasave 6-8, të përcjellë me disa performanca muzikore të nxënësve. Njëherit ju informojmë se të hënën nuk do të mbahen takimet në Zoom për nder të kësaj feste. Drejtoria e Shkollës ua uron Ditën e Shkollës të gjithë nxënësve dhe stafit të shkollës me dëshirat për ... Read More »

YJET E MILENIUMIT FESTUAN FESTËN E ABETARES

2

Sot, ishte një ditë e veçantë për yjet e shkollës sonë “Mileniumi i Tretë”. Për të treguar rëndësinë e përfundimit të shkronjave dhe fillimit të një rrugëtimi të ri, yjet tanë festuan Festën e Abetares. Janë këta yjet të cilët me përkushtim dhe durim të madh, i mësuan të gjithë tingujt, lidhën fjalët, fjalitë, duke e shndërruar udhën e shkronjave ... Read More »

GJUHA SHQIPE- LEXIMI DHE SHKRIMI

Slide3

Java e Gjuhës Shqipe në shkollën “Mileniumi i Tretë” u shënua me shumë përkushtim nga nxënësit e klasave 6-9 pavarësisht distancës. Me motivin e një pune njëjavore dhe të organizuar në grupe, si: krijuesit, interpretuesit, gjuhëtarët, aktorët dhe gazetarët e rinj, nxënësit prekën thellë tema të ndryshme në fushën e gjuhës dhe letërsisë deri tek ato gazetareske. Gjatë kësaj jave ... Read More »

Kalendari i sfidave

Posteri

Të dashur bashkëmoshatarë, Mënyra se si ka ndryshuar rrjedha e ditëve tona, na shtyri të mendojmë për dicka që mund të jetë e dobishme dhe kreative. Sot, kur të gjithë jemi larg shokëve e shoqeve, larg mësuesve e shkollës, menduam të ndajmë disa përvoja e ide kreative me njëri-tjetrin, që ditët tona në karantinë  të kenë një emërues të përbashkët ... Read More »