Thursday, 4 June, 2020

“The Earth is what we all have in common” W.B.

Shkollës “Mileniumi i Tretë” iu shtuan edhe 7 pisha, të mbjella nga nxënësit e stafi, në përkrahje të sfidës së Donjeta Sh. Gashit #PlantaTreeChallengeKosovo, duke ua lënë radhën nxënësve të shkollave mike në Prishtinë dhe Tiranë:

Shkolla e Gjelbër – Green School;

Shkolla Model “Qamil Batalli”;

American School of Kosova;

The British School of Kosova;

Shkolla Albanet (Tiranë);

Shkolla Ernest Koliqi (Tiranë).

Ne jemi Një!