Monday, 9 December, 2019

Vizitë në Swiss Education Group

Të ftuar nga Swiss Education Group, Shkolla mori pjesë në Samitin Ndërkombëtar të Kolexheve të mbajtur në Montreux, Zvicër.
Shkollat e Swiss Education Group janë kolexhe private në të cilat studiohet dhe praktikohet industria e mikpritjes dhe menaxhimi.
Aty patëm rastin ta takojmë edhe të diplomuarin e vitit shkollor 2016/17 në Shkollën tonë, Jon Latifi, i cili këtë vit ka filluar studimet në HIM – Hotel Institute Montreux. Dukej që Joni është shumë i kënaqur për mundësinë që të studiojë në njërin nga këto kolexhe me renome botërore!
Shumë suksese Jon!
p1 p2