Thursday, 17 October, 2019

Vjeshta në mesin tonë 

Në kuadër të temës mujore ” Vjeshta”, prindja e shkollës Blerta Surroi punoi pemën me gjethe së bashku me nxënësit e klasës I-1.
Gjatë këtij aktiviteti nxënësit u kënaqen shumë dhe shijuan stinën e vjeshtës.
 
Falënderojmë Blertën për kontributin e dhënë për klasën tonë