Friday, 15 November, 2019

Pranvera erdhi në shkollën tonë

Nuk ka lule më të bukur se buzëqeshja dhe hareja e nxënësve tanë!

Me shumë dashuri, nxënësit e shkollës ”Mileniumi i Tretë“ filluan punimet për zbukurimin e shkollës me rastin e ardhjes së pranverës, stinës më të dashur të tyre. Me fytyra të buzëqeshura dhe plot gëzim i dhanë hijeshinë kësaj stine.

Me duart e tyre të arta ata zbukuran shkollën dhe u argëtuan pa masë gjatë këtij aktiviteti.

IMG_0601 IMG_0791 IMG_5200 IMG_5205 IMG_5213 IMG_5215 IMG_5217 IMG_5220