Monday, 28 September, 2020

Daily Archives: September 8, 2020

Dita e parë e shkollës – 2020/21

Pas një sërë përgatitjesh, me 7 shtator 2020, ka nisur mësimi në shkollën “Mileniumi i Tretë” . Mësimdhënësit dhe nxënësit janë shprehur të lumtur që janë rikthyer në shkollë, ndërsa menaxhmenti i shkollës ka bërë thirrje për kujdes të shtuar nga secili në respektimin e masave parandaluese të Covid-19. Drejtoresha e shkollës Znj Afrore Lila, ka uruar të gjithë për ... Read More »