Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: September 2020

Shkolla “Mileniumi i Tretë” fillon edhe me aktivitetet për ngritjen e vetëbesimit dhe vetëvlerësimit te nxënësit

Një ndjenjë e denjësisë dhe besimit tek vetja siguron vullnetin për të mbijetuar, dëshirën për të krijuar, aftësinë për të mësuar dhe guximin për të arritur dhe për t’u lidhur me të tjerët. Shkathtësia më e madhe të cilën ne duhet vazhdimisht t’a zhvillojmë tek fëmijët është aftësia për t’a kuptuar veten e tyre, komunitetin dhe botën përreth me një ... Read More »

Ministri Ramë Likaj vizitoi shkollën “Mileniumi i Tretë”

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Ramë Likaj, ka vizituar sot shkollën “Mileniumi i Tretë” ku është pritur nga drejtori ekzekutiv i Qendrës për Arsim të Kosovës-KEC Dukagjin Pupovci dhe drejtoresha e shkollës Afrore Lila me bashkëpunëtorë. Ministri Likaj është njoftuar nga afër me përgatitjet paraprake dhe zhvillimin e aktiviteteve mësimore në kohë pandemie, me ç ’rast po zbatohen rekomandimet e ... Read More »

Dita e parë e shkollës – 2020/21

Pas një sërë përgatitjesh, me 7 shtator 2020, ka nisur mësimi në shkollën “Mileniumi i Tretë” . Mësimdhënësit dhe nxënësit janë shprehur të lumtur që janë rikthyer në shkollë, ndërsa menaxhmenti i shkollës ka bërë thirrje për kujdes të shtuar nga secili në respektimin e masave parandaluese të Covid-19. Drejtoresha e shkollës Znj Afrore Lila, ka uruar të gjithë për ... Read More »

Stafi i shkollës “Mileniumi i Tretë” kryejnë testimet për COVID-19

Sot në shkollën “Mileniumi i Tretë” janë kryer testimet e tërë stafit si atij udhëheqës, mësimor ashtu edhe tekniko-administrativ. Testimi vullnetar është organizuar në prag të fillimit të procesit mësimor i cili në bazë të planifikimeve dhe skenarëve të shkollës përfshin edhe ardhjen e nxënësve në shkollë. Ky testim, bashkë me të gjitha aktivitetet tjera të organizuara si masë parandaluese ... Read More »