Friday, 22 January, 2021

Monthly Archives: March 2020

Takimet javore virtuale (orët e kujdestarisë)

Kl 9-2

Gjatë këtyre ditëve po mbahen takimet javore virtuale (orët e kujdestarisë) me nxënës nga kujdestarët e klasave. Tema e këtyre takimeve ishte mirëqenia dhe mësimi on-line gjatë javëve të izolimit, për shkak të pandemisë Covid-19. Të gjithë nxënësit shfaqnin entuziazëm, gëzim e mall për faktin që po takoheshin, qoftë edhe virtualisht dhe shpreheshin të kënaqur me format e mësimit që ... Read More »