Saturday, 23 January, 2021

Monthly Archives: December 2019

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër të nxënësve të Shkollës “Mileniumi i Tretë” Në tabelën e mëposhtme e keni orarin e kthimit të nxënësve në shtëpi, për ditën e fundit të periudhës së parë, pra për datën 27.12.2019, kur edhe do të bëhet komunikimi i suksesit. Read More »

Sukseset e klubit “M3 Coders”

img_0509.jpg

Nxënësit e ciklit 1-5 dhe atij 6-9 arritën që në raundin e parë në garën kombëtare të njohur si “Kosova Makers Leauge” të marrin maksimumin e pikëve . Ky sukses është arritur si rezultat i garës së brendshme që është zhvilluar në kuadër të shkollës. Suksese për të gjithë nxënësit!   Read More »

Modelim i biskotave për nder të Festave të Fundvitit

1-1.jpg

Dita e martë ishte një ditë e veçantë për nxënësit e klasës I-1. Këtë ditë të veçantë e bënë gatimet e znj. Lindita Gacaferri. Ajo për klasën e “Yjeve” kishte përgatitur me dashuri dhe përzemërsi biskota me forma të ndryshme, të cilat më pas nxënësit i modeluan ato me ngjyra dhe dekorime. Nxënësit e klasës I-1 dhe mësuesja e klasës ... Read More »

Në përkrahje të projektit EDI 3

img_0672.jpg

Shkolla jopublike ” Mileniumi i Tretë” në përkrahje të projektit EDI 3 i financuar nga Agjencioni Austriak për Zhvillim, “Empowerment of Kosovo non-majority communities through Education, Dialogue and Involvement in decision-making processes – Phase 3″, dhuroi 200 pako për nder të festave të fundvitit. Read More »

ËMBËLSIRË NË FORMË BREDHI

img_0608.jpg

Sot në klasën tonë mirëpritëm znj. Albulena Metaj – Macula, e cila përgatiti një ëmbëlsirë dekorative sikurse pema e Vitit të Ri. Znj. Macula, përveç atmosferës festive që solli në klasë i nxiti nxënësit të bashkëpunojnë me njëri – tjetrin gjatë përgatitjes së ëmbëlsirës. Përtej argëtimit nxënësit kujtuan edhe format gjeometrike sepse ato ishin pjesë e punës sonë e në ... Read More »

PREZANTIMET NË DEPARTAMENTIN E SHKENCAVE TË NATYRËS DHE MATEMATIKËS

20191216_121754.jpg

Në departamentin e shkencave të natyrës dhe matematikës, këtë javë u mbajtën dy prezantime. Mësimdhënësja znj. Arta Shala trajtoi temën me titull “RËNDËSIA E BASHKËPUNIMIT SHKOLLË – FAMILJE”. Ajo shpalosi literaturë dhe ndau me kolegë përvojën me shembuj të larmishëm në lidhje me dobitë që përfiton nxënësi nga bashkëpunimi i ngushtë shkollë – familje. Ndërsa mësimdhënësi z. Endrit Rizanaj prezantoi ... Read More »

Vazhdojnë aktivitetet kreative në klasën “Ariu Panda”

img_0206.jpg

Babadimri, pema e Vitit të Ri dhe njeriu prej bore Prindi i klasës I- 2 znj. Flaka Kupina – Begolli punoi aktivitete të shumta kreative me nxënësit e klasës. Ajo solli frymë festive në klasën „Ariu Panda“ duke angazhuar të gjithë nxënësit rreth aktiviteteve. Klasa „Ariu Panda“ falënderon përzemërisht për angazhimin dhe kohën që ndau me ne znj.Flaka Kupina – ... Read More »

Në kuadër të projektit PASCH në shkollën tonë u mbajt një Musik-Workshop

301fc571-9fc8-4d21-a1c6-8e31ea9a919f.jpg

Workshopi u mbajt nga grupi muzikor i quajtur “LinguaPlus”, të ardhur nga Gjermania. Ata i informuan nxënësit rreth muzikës RAP. Perveç të tjerash ata bënë edhe aktivitete të tjera në lidhje me këtë lloj muzike, ku në fund edhe performuan para tyre, duke iu dhënë mundësinë që ta dëgjojnë edhe një koncert prej tyre, me ç`rast u njoftuan per së ... Read More »