Monday, 27 January, 2020

Daily Archives: November 8, 2019

NDËRMJETËSIMI MES BASHKËMOSHATARËVE

dsc_0005-3-1.jpg

“Ndërmjetësimi mes bashkëmoshatarëve” ishte tema rreth së cilës një grup i nxënësve tanë këtë javë u trajnuan në kuadër të Mësimit të Bazuar në Projekte. Për katër ditë me radhë ata ndoqën programin e trajnimit, i cili, siç u shprehën nxënësit në përmbyllje të tij, qe mjaft interesant e me interes. Për këtë periudhë u diskutua rreth kuptimësisë së fjalës ... Read More »

VLERA E BAMIRËSISË, VLERË UNIVERSALE

viber_image_2019-11-08_.jpg

Empatia, një derë e hapur për mirëdashjen e dhembshurinë, një ndjenjë e çiltërsisë dhe e përgjegjësisë qytetare, u prek e u zhvillua edhe një herë në shkollën tonë përmes një aksioni humanitar. Duke tejkaluar pritshmërinë tonë, nxënësit e shkollës kontribuuan jashtëzakonisht shumë, krejtësisht në mënyrë vullnetare rreth këtij aksioni, finalizimi i të cilit u bë sot, me dërgimin e pakove ... Read More »