Friday, 14 August, 2020

Daily Archives: October 23, 2019

Aktivitete psikomotorike dhe lojëra rekreative

IMG_8605

Këto aktivitete kanë për qëllim zhvillimin e konceptit të orientimit, mbajtjen e drejtpeshimit trupor dhe koordinimin sy-duar.  Aktivitete të llojit të tillë, do të jenë pjesë e përditshmërisë tonë, duke pasur parasysh rëndësinë e zhvillimit në apektin motorik te fëmijët e moshës parafillore.   Read More »