Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: August 2019

ORARI I MËSIMIT PËR 2 DHE 3 SHTATOR 2019

M3_LOGO

Të nderuar prindër, Në tabelën e mëposhtme e gjeni orarin e mësimit për dy ditët e para të vitit të ri shkollor 2019/20. Vërejtje: Më 2.09.2019 nxënësit vijnë në shkollë me prindërit, ndërsa kthehen në shtëpi me transportin e shkollës. Më 3.09.2019 nxënësit vijnë në shkollë dhe kthehen në shtëpi me transportin e shkollës. Më 4.09.2019 mësimi vazhdon sipas orarit ... Read More »