Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: July 2019

Prezantimet në departamentin e gjuhëve të huaja

fotoP2

Në departamentin e gjuhëve të huaja, u mbajtën dy prezantime. Mësimdhënësja Donika Idrizaj trajtoi temën “Faktorët që ndikojnë në të nxënit e gjuhes së huaj” duke ndarë me koleget njohuritë dhe përvojën e saj lidhur me ketë temë. Mësimdhënësja Indira Ibrani prezantoi para anëtarëve të departamentit rëndësinë e bashkëhulumtimit të mësimdhënësve dhe nxënësve me qëllim të gjithpërfshirjes së dy palëve ... Read More »

Global Winner Event

Foto 2

Nxënësi, Lurni Ejupi, e përfaqësoi denjësisht Kosovën në Garat Ndërkombëtare, Global Winner Event që u mbajt në Novi Sad, ku garoi bashkë me finalistë nga vende të ndryshme të botës. Read More »