Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: June 18, 2019

PANAIRI 2019

9

Në këtë fillimjavë u mbajt Panairi i shkencave. Nxënësit në mënyrë të pavarur demonstruan punën e tyre eksperimentale, por gjithashtu ekspozuan punime e projekte të ndryshme në të gjitha lëndët mësimore, sidomos në ato të shkencave të natyrës. Edhe ky Panair është ideuar dhe realizuar për disa vjet radhazi si ngjarje ekstrakurrikulare sikur edhe shumë të tjera që bëhen në shkollën ... Read More »