Friday, 15 November, 2019

Daily Archives: March 29, 2019

Vizitë në autoshkollën “Linda”

5

Nxënësit e klasës V-2  vizituan autoshkollën “Linda” në Prishtinë.  Z.Sadik Behrami – inxhinier i komunikacionit dhe njëkohësisht instruktor në autoshkollën “Linda” na priti ngrohtësisht në ambientin e tyre, së bashku me ekipin e tij. Nxënësit patën rastin që të mësojnë për rregullat e sigurisë dhe të komunikacionit rrugor, për shenjat e lejimit, urdhrat e prera, semaforin dhe shtigjet për këmbësore ... Read More »