Monday, 25 May, 2020

Daily Archives: March 8, 2019

Arineta Mula – alipinistja e njohur kosovare vizitoi shkollën “Mileniumi i Tretë”

39

Ndonëse alpinizmi njihet si njëri nga sportet më atraktive dhe të rrezikshme që ekziston, një emërtim i tillë nuk e ndalë dot Arineta Mulën – alpinisten e njohur kosovare, që të eksplorojë majat më të larta dhe ekstreme që ekzistojnë në botë. Në bashkëpunim me Komitetin për Organizimin e Ngjarjeve në shkollë nga radhët e Këshillit të Prindërve, Arineta Mula, ... Read More »

PËR NDER TË 7 dhe 8 MARSIT

7

Sot na bashkuan dy festa, të cilat gjithmonë na vijnë dorë për dore si dy lule të një kurore, Festa e Mësuesit dhe Festa e Gruas. Për nder të 7 dhe 8 Marsit u prezantuan projekte, u lexuan krijime e u luajtën skeçe. GËZUAR! Read More »