Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: September 25, 2018

Ligjëratë nga prindi z.Veton Ejupi

n3

Sot ishte Dita Ndërkombëtare e farmacisë! – dhe për nder të saj prindi i klasës V-2, z.Veton Ejupi ligjëroi për historikun e farmacisë ndër shekuj. Nxënësit morën informacione të shumta për profesionin e farmacistit, historinë e tij ndër shekuj, zbulimet e mëdha të mjekësisë dhe për kontributin e njerëzve të shumtë, të cilët me zbulimet e tyre, ndihmuan njerëzimin për ... Read More »