Monday, 14 October, 2019

Daily Archives: September 18, 2018

Prezantimi i Projektit Video Sinteza

7

Në Shkollën tonë u mbajt prezantimi i projektit Videosinteza. Ky projekt ka për qëllim promovimin e një qasjeje më atraktive në arsimim. Përmes angazhimit me komunitet, Videosinteza krijon video animacione të cilat shtjellojnë tema të ndryshme për shoqërinë tonë, siç jane: shkenca, teknologjia, mjedisi dhe historia. E veçanta e kësaj platforme është që përmbajtja e videove bazohet në interesat dhe ... Read More »