Thursday, 21 January, 2021

Monthly Archives: July 2018

REFLEKTIM DHE DISKUTIM RRETH KKK-SË

KK1

Gjatë vitit shkollor 2017/18, në shkollën “Mileniumi i Tretë”, respektivisht, në klasat e para, të gjashta dhe të dhjeta është punuar me kurrikulën e re, andaj, sot më 9 korrik 2018, mësimdhënësit e shkollës përmes një punëtorie, nën drejtimin e trajnerit Shpëtim Kastrati, reflektuan dhe diskutuan rreth dy çështjeve që kanë të bëjnë me zbatimin e kësaj kurrikule: Rezultatet e ... Read More »