Saturday, 23 January, 2021

Monthly Archives: April 2018

KUJDESI NDAJ MJEDISIT, KUJDES NDAJ VETVETES

t5

Në shenjim të Ditës së Toëkës, sot në shkollën tonë nxënës nga klasat e 6-ta, të 9-ta dhe të 10-ta prezantun projekte me tematikë ndotjen e mjedisit (ajrit, ujit dhe tokës), burimet e ndotjes, pasojat nga ndotjet dhe masat që duhen nderrmarrë kundër ndotjes së mjedisit, ndotjen lokale të mjedisit, ndotjen globale të planetit Tokë dhe për sëmundjet e shkaktuara ... Read More »

DITA E LIBRIT SHËNOHET EDHE NË “MILENIUMIN E TRETË”

x2

23 prilli, Dita Botërore e Librit, shënohet sot edhe në shkollën “Mileniumi i Tretë”. Me këtë rast, Java e Gjuhës Shqipe nisi sot me nxënësit e klasave 6-9, me aktivitete të ndryshme. Ndërkaq, të rinjtë tanë, nxënësit e klasave 10-12 diskutuan për librin dhe për autorë, duke vlerësuar kontributin e madh të tyre për ngritjen e civilizimit e të kulturës ... Read More »

VRAPIMI I PRANVERËS

12

Në këtë fillimjavë nxënësit tanë nga klasa VI-IX matën qëndrueshmërinë dhe shpejtësinë përmes aktivitetit sportiv Krosi pranveror. Gara u mbajt në Gërmi, organizuar nga mësimdhënësit e Edukatës Fizike në kuadër të Departamentit të Shkathtësive. Pas përfundimit të aktivitetit, u ndanë medalje për fituesit në kategorinë e vajzave dhe të djemve. Nxënësit u kënaqën edhe me lojërat e ndryshme që zhvilluan ... Read More »

Natyra na mbush gëzim

N2

Me rastin e fillimit të stinës së pranverës të premten më, 13 prill 2018 nxënësit e klasave 1-5 ishin në parkun e Gërmisë për të parë nga afër ndryshimet në natyrë. Gjithashtu gjatë kësaj kohe janë zhvilluar edhe aktivitete relaksuese për nxënës. Read More »