Sunday, 17 November, 2019

Daily Archives: February 21, 2018

Prezantime e ligjërata të ndryshme në takime të Departamenteve

3

Në kuadër të Zhvillimit Profesional me Bazë në Shkollë, po mbahen prezantime e ligjërata të ndryshme në takime të Departamenteve, nga kolegët për kolegët. Këtë herë, në Departamentin e gjuhëve të huaja, patëm rastin të dëgjojmë një prezantim të përgatitur nga mësimdhënësja e psikologjisë dhe gjuhës angleze, Nerxhivane Haziri Gjukaj për emocionet, motivimin dhe ndërlidhjen në mes tyre. Read More »