Wednesday, 2 December, 2020

Daily Archives: December 26, 2017

Vizitë në fabrikën e përpunimit të qeseve të najlonit ”Scampa”

4

Nxënësit e klasave të katërta u njohën për së afërmi me pajisjet të cilat përpunojnë dhe riciklojnë qeset e najlonit, ky proces realizohet në fabrikën “Scampa” në Parkun e Biznesit në Drenas, të z. Kujtim Gjevori, daja i  nxënëses Riga Hatipi. Z.Gjevori u shpjegoi nxënësve procesin se si përpunohen qeset, si shtypen dhe shpërndahen më pas tek klientët, të cilët ... Read More »