Saturday, 23 January, 2021

Monthly Archives: December 2017

DHURO DASHURI, MERR DASHURI

p5

Në këto ditë të fundit të vitit, nxënësit e shkollës sonë janë mobilizuar si kurrë më parë duke organizuar aktivitete humanitare. Sot, më 28. 12. 2017 Klubi i bamirësisë, i cili funksionon vazhdimisht në shkollën tonë, kishte kënaqësinë t’u dilte sadopak në ndihmë njerëzve në nevojë. Nga këto vizita, ata kuptuan se dashuria është ndjeja që duhet të mbizotërojë në ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar prindër të nxënësve të Shkollës “Mileniumi i Tretë” Në tabelën e mëposhtme e keni orarin e vajtje ardhjes së nxënësve, për diten e fundit të gjysmëvjetorit të parë, pra për daten 29.12.2017, kur edhe do te behet komunikimi i suksesit.               Me këtë rast ju urojmë festën e Vitit të Ri 2018 , ... Read More »

Vizitë në fabrikën e përpunimit të qeseve të najlonit ”Scampa”

4

Nxënësit e klasave të katërta u njohën për së afërmi me pajisjet të cilat përpunojnë dhe riciklojnë qeset e najlonit, ky proces realizohet në fabrikën “Scampa” në Parkun e Biznesit në Drenas, të z. Kujtim Gjevori, daja i  nxënëses Riga Hatipi. Z.Gjevori u shpjegoi nxënësve procesin se si përpunohen qeset, si shtypen dhe shpërndahen më pas tek klientët, të cilët ... Read More »

PROMOVIMI I LIBRIT “ NJË PLANET ME POEZI”

1

Nxënësja e shkollës sonë, Marena Kajtazi promovoi librin e parë me poezi “Një planet me poezi”.  Promovimi u realizua së bashku me shokët dhe shoqët e klasës së pestë. Redaktori i librit, z. Veli Veliu dhe shkrimtari për fëmijë dhe të rritur, z. Ymer Berbati, folën për krijimet e bukura dhe me vlerë që ka shkruar autorja jonë.  Urojmë që ... Read More »

NJË PËRPJEKJE PËR PROZË POETIKE

rona1

Shkruar nga Rona Hoxha, nxënëse e klasës VII-1, sot në orën e Gjuhës shqipe. Bora po bie ngadalë…nëpër ato pemë të moçme, nëpër ato degë të vjetra. Ajo po shndrit madhërishëm mbi tokën e dheun. Po e mbulon dalë-ngadalë këtë tokë në të cilën më herët luanin fëmijët plot hare e shend. Qielli tashmë vetëm po hesht. Ai diell i ... Read More »

Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur!

N5

Dhëmbë të shëndoshë, fëmijë të lumtur! – Ishte edhe qëllimi i vizitës së stomatologes  Mevlyde Limani, halla e nxënësit Platon Limani. Doktoresha Mevlyde,  ligjëroi dhe praktikoi në klasë instruksione rreth mirëmbajtjes së  dhëmbëve, biseda rreth konsumimit të ushqimeve të shëndetshme,  gjithashtu, ajo u dha informacione se si duhet bërë kujdes maksimal nxënësit për të pasur dhëmbë të shëndoshë e të ... Read More »