Thursday, 21 January, 2021

Monthly Archives: July 2017

Ditë pas dite, muaj pas muaji erdhi qershori.

Qershori ky muaj i dashur për fëmijët, duke sjellë verën dhe pushimet verore. Fytyra të buzëqeshura, u përshëndeten me shkollën, mësimdhënësit dhe shokët e shoqet e tyre të dashura. U nisen me pesa në duar për të pushuar pranë të dashurve të tyre pas një pune të palodhshme e të suksesshme. Shkolla “Mileniumi i Tretë” ju uron pushime të këndshme! Mirupafshim ... Read More »