Thursday, 14 November, 2019

Daily Archives: May 22, 2017

Emocione, entuziazëm, garë e fortë për dije në Kuizin e Shkencave

6

Entuziazmi i nxënësve pjesëmarrës në finalen e Kuizit të Shkencave  ishte mbresëlënës. Në ethet e emocioneve, me dëshirën, vullnetin dhe përgatitjen për sukses dhe për të qenë më të mirët në kuizin tashmë  tradicional, nxënësit e klasave 6-10  u ballafaquan në garën e fortë të dijes dhe të finales së mbajtur në lëndët shkencore Matematikë, Fizikë, Kimi, Biologji dhe Informatikë. ... Read More »