Thursday, 14 November, 2019

Daily Archives: May 19, 2017

Përmbyllja e projektit “Fëmijët për Fëmijë” në kuadër të Kosovision Contest

DSC_0130

Nxënësit e klasave të pesta e përfunduan misionin e tyre human, në kuadër të Kosovision Contest. Ishte një rrugëtim i gjatë dhe sfidues, por që rriti ndjenjën e solidaritetit dhe kënaqësinë duke ndihmuar tjetrin. Kjo përmbyllje u shënjua nga nxënësit, me një prezantim të punës së tyre që kanë bërë gjatë rrugëtimit të tyre human. Në përmbyllje ishin të pranishëm ... Read More »

Paqja përmes ndërmjetësimit dhe tolerancës

5

Grupi i nxënësve, të cilët ishin pjesë e projektit “Paqja përmes ndërmjetësimit dhe tolerancës” dolën të jenë përfitues të mëdhenj, jo vetëm për njohuritë dhe praktikimin e shkathtësive, që i morën dhe i demonstruan, por edhe për jetëgjatësinë e projektit, i cili do të fillojë të zbatohet në shkollën tonë. Nxënësit tashmë dinë më shumë për konfliktet në mes të ... Read More »