Thursday, 14 November, 2019

Daily Archives: May 15, 2017

Momente nga puna e grupit “Multikulturalizmi” gjatë kampit të Mësimit të Bazuar në Projekte

IMG_6978

Të jesh pjesë e familjes së madhe europiane duhet të jesh një shoqëri me vlera të larta demokratike. Demokracia mbijeton vetëm në një shoqëri ku  lulëzon toleranca. Toleranca lulëzon në shoqëri atëherë kur individët mësohen të përdorin “busullën e tolerancës” qytetare për të zgjidhur problemet. Dhe ne pikërisht këtë u munduam të kultivojmë tek nxënësit tanë gjatë javës së Mësimit ... Read More »