Thursday, 3 December, 2020

Monthly Archives: April 2017

Vizitë shoqërore në “Cineplexx”

IMG_5762

Në kuadër të projektit “Kosovision Contest”, klasat e pesta realizuan një vizitë në “Cineplexx” së bashku me fëmijët e komunitetit rom, ashkali dhe egjiptian. Fëmijët, së bashku shikuan filmin “The Boss Baby” dhe u kënaqën duke biseduar dhe ndenjur së bashku. Kjo vizitë njëherësh shënjon edhe afrimin e përmbylljes së projektit “Fëmijët për fëmijë”, në kuadër të “Kosovision Contest”. Read More »

Prezantim për energjinë

IMG_5563

Në kuadër të lëndës Njeriu dhe natyra, nxënësit e klasës së pestë u treguan shumë kreativ. Ata morën iniciativën që të bëjnë hulumtim me temë “Energjia”, që ishte një temë për të cilën kishin mësuar nga kjo lëndë. Gjetjet e hulumtimit të tyre i kishin përgatitur për prezantim në Power Point. Kështu, ata prezantuan para klasave të pesta punën e ... Read More »

Njoftim

Nxënës të dashur dhe prindër të nderuar, Ju njoftojmë se nga 10.04.2017 deri më 17.04.2017 nuk do të mbahet mësim për shkak të pushimit pranveror. Mësimi rifillon me 18.04.2017. Pushime të mbara! Me respekt, Shkolla “Mileniumi i Tretë” Read More »

42 NXËNËS NË EKSPOZITËN E ARTIT ITALIAN NË TIRANË

IMG_2735

Dy ekspozita të hapura në Galerinë Kombëtare të Tiranës ishin qëllim i vizitës që arsimtarja e Artit figurativ, Mirlinda Ramadani, organizoi ditë më parë.  Ajo përzgjodhi 42 nxënës të talentuar të shkollës sonë dhe bashkë me ta morën pjesë në ekspozitën e parë të këtij dimensioni në Shqipëri – Kryeveprat e artit italian të viteve 1900. Kjo ekspozitë përmbante më shumë ... Read More »

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në …

10

Po ndodh tani: Nxënësit e klasave të pesta të shkollës sonë në bashkëpunim me organizatën “The Ideas Partnership” janë duke e dhënë kontributin e tyre maksimal për grumbullimin e fondeve për qëllim bamirësie. Ata janë duke shitur ëmbëlsira të përgatitura në shtëpi nga vetë ata… Jeni të uritur dhe doni të bëni mirë? Ejani në shesh, te hoteli “Grand” dhe ... Read More »

Vizitë në lulishten “Agrocoop”

20170323_104534

Të gjithë i gëzohemi pranverës, por fëmijët janë ata që e përjetojnë këtë kënaqësi më së shumti duke luajtur në natyrën e gjelbëruar. Lulet, padyshim janë pjesa më e bukur e natyrës në këtë stinë, janë ato që i japin gjallëri peisazhit të natyrës. Sot, nxënësit e klasave të dyta të shkollës “Mileniumi i Tretë”, vizituan lulishten “Agrocoop” . Ata ... Read More »