Thursday, 21 January, 2021

Monthly Archives: January 2017

Ligjërata nga z. Kushtrim Sheremeti

IMG_2570

Nxënësit e klasave të treta në kuadër te temës mujore “Profesionet” patën rastin të dëgjojnë ligjëratën e mbajtur nga aktori z. Kushtrim Sheremeti . Gjatë ligjëratës nxënësit shtruan shumë pyetje rreth roleve të tij te “Tre gjermanët e trashë” filmit “Shok” e shumë të tjerë të cilave z. Sheremeti iu përgjigj me shumë kënaqësi . Z.Sheremeti tregoi për punën e ... Read More »

Profesioni i Mësuesit

IMG_0294

“Ai njëri që i bën të lehta gjërat e vështira është mësuesi” Profesioni i mësuesit bart vlera shumëdimensionale, duke bërë kështu një ndër  profesionet më humane të shoqërisë. Në klasën III-1 prezent ishte prindi Hana Selmani. Nëna e Norikut  foli për historikun, përgjegjësitë  dhe kënaqësitë që të sjellë profesioni i mësimdhënies. Secili nxënës  tregoi se cili është profesioni i ëndrrave ... Read More »

Vizita në kompaninë Arberia Com

IMG_2470

Mësojmë përmes vizitës për prodhuesit Në kuadër të shumë vizitave dhe bashkëpunimeve me prindër, klasat e treta realizuan një vizitë në kompaninë ndërtimore tregtare prodhuese  Arberia.com. Kjo vizitë u mundësua nga prindi z.Bujar Jashari dhe zonja Ardita Jashari. Nxënësit patën rastin t’i vizitojnë nga afër zyret e kësaj kompanie, të dëgjojnë informacione me rrjedhën e punës së saj dhe për ... Read More »

NË MILENIUMIN E TRETË SOT PËRKUJTOHET VDEKJA E SKENDERBEUT

17 janar 1468 s’ka se si të mos theksohej sot, pikërisht në orën e historisë. Vdekja e Skënderbeut, heroit tonë kombëtar, u përkujtua përmes një aktiviteti, realizuar nga një grup i nxënësve të klasës IX.  Fillimisht, përmes një loje asociacioni nxënësit zbuluan ngjarje dhe fakte me rëndësi rreth jetës dhe veprës së Skënderbeut. Ndërkaq, po për heroin tonë, më pas, Verona, Liri dhe Shendi prezantuan para klasave të gjashta dhe një të dhjetë një projekt mjaft interesant. Të gjithë nxënësit ngelën shumë të kënaqur, pasi në frymë shumë bashkëpunuese arritën të marrin dhe të ... Read More »

PLANIFIKIMI I MIRË SIGURON SUKSESIN

DSC_0025

Derisa nxënësit edhe këtë javë po pushojnë, në shkollën “Mileniumi i Tretë” po bëhen përgatitjet për gjysmëvjetorin e dytë.  Sot, në një nga takimet e departamenteve, mësimdhënëset Hava Kelmendi dhe Besa Brahimi prezantuan një punim me titull “Disiplina në klasë”. Më pas, me mjaft interes mësimdhënësit morën pjesë në punëtorinë “Përdorimi i teknologjisë në vlerësim dhe ndërtimi i testeve elektronike”, ... Read More »

Njoftim

Njoftim

Të nderuar Prindër, Ju informojmë që, me vendimin e Ministrisë së Arsimit e Shkencës dhe Teknologjisë, në të gjitha shkollat fillore dhe të mesme shtyhet fillimi i gjysmëvjetorit të dytë deri më datë 16 janar 2017, për shkak të motit të ftohtë. Me respekt, Drejtoria e shkollës “Mileniumi i Trete”   Read More »